A cipomarket.hu-val lesz mibe pakolni a nyaralás kellékeit

Most hogy itt a nyár és vele együtt a jó idő is, a család máris a közelgő nyaralásra készül. A szüleim még május közepén hirtelen felindulásból le is foglaltak egy szállást Hajdúszoboszlón. Nekem ez lesz a második alkalmam, hogy meglátogatom a helyet. Ők most fognak először megismerkedni a hellyel és már nagyon izgatottak. Még én is az vagyok, pedig nekem kevésbé lesz már újdonság, de biztos vagyok benne, hogy így is nagyon élvezni fogok minden percet. Pár héten belül már ott lesz az egész család, hogy együtt fedezzük fel a látnivalókat és a strandot. Igaz még addig van idő, de én már most lázasan készülődök.

Rend a lelke mindennek

Mivel szeretek rendszerezni, ezért gyakran írok listákat. Most is így tettem. Szorgalmasan írtam, hogy mikre lesz szükségem, miket kell még beszereznem. Egyszer csak azzal szembesültem, hogy ugyan néhány apróságot leszámítva mindenem meg van, csak éppen nincs amibe bele pakolhatnék, illetve van, de az már eléggé megviselt. Így megszületett az ötlet, hogy érdemes lenne beruháznom egy új táskára. Szerencsére volt hová fordulni tanácsért.

Cipőbolt, ahol nemcsak cipőket árulnak

cipomarket.hu
Egy jól megválasztott kiegészítő sokat dobhat a szetteden

Néhány napja beszélgettünk a barátnőmmel, Gabival. Ő említett egy honlapot, ahol cipőket és táskákat is árulnak. Az utolsó szerzeménye is onnan származik. Gondoltam, hogy megpróbálkozom náluk én is, hátha sikerrel járok. Felhívtam Gabit, aki lediktálta nekem az oldal címét. Előkaptam gyorsan a tabletemet és beírtam az internetre,hogy https://cipomarket.hu/, majd elém tárult egy elegáns, könnyen áttekinthető weboldal. Már a kezdőlapon találkoztam az aktuális akciókkal, de mivel nem akartam elcsábulni egy új cipőre, gyorsan tovább is kattintottam a táska kategóriára. A szűrők segítségével kiválaszthattam a nekem tetsző színeket, illetve az XXL-es méretet, hiszen mindenképpen egy nagyobb méretű táskában gondolkodtam. Bár bevallom őszintén, igazából egyik táskámban sem akarok elférni. Minél nagyobb, annál több mindent pakolok bele. A méret mellett örültem a minőségnek is, ugyanis márkás, bőrből készült olasz táskákkal is találkoztam a cipomarket.hu kínálatában.

Az én választásom végül egy szürke színű, nagy méretű, bőr szatyortáskára esett. Ráadásul sikerült olcsóbban is lecsapnom rá, úgyhogy dupla öröm volt. Miután bekerült a kosaramba, neki álltam megadni az adataimat, illetve kiválasztottam a fizetési és szállítási módot. Jelen esetben az utánvét és a házhoz szállítás mellett döntöttem. Néhány napon belül meg is érkezett a várva várt csomag. A táska ugyanolyan szép volt, mint a képeken. Kényelmes, elfér benne minden fontos dolog, ami a strandoláshoz vagy a városnézéshez kell. 

Ez(res) a szállítás:

Még egy dolog tetszett velük kapcsolatban. A cipomarket.hu oldalán a szállítási díj egységesen 1.000 Ft, ami a mai szállítási díjakhoz képest kifejezetten kedvező. Legalábbis én azt vettem észre, hogy mindenhol nőttek a szállítási díjak. Ha ingyen szállítást szeretnétek, akkor pedig érdemes egyszerre több mindent rendelni, vagy összefogni a családdal, barátokkal és együtt adni le a rendelést, mivel 60.000 Ft-tól már az ingyenes szállítást is igénybe vehetitek.