Székhelyszolgáltatás Budapest kedvelt környezetében és Pest megyében

A hétvégén egészen sokat beszélgettünk a testvéremmel arról, hogyha elindítanánk a már régóta dédelgetett álmunkat: a közös vállalkozást, akkor mik azok a pontok, amikkel mindenképpen foglalkozunkn kellene rendkívül sürgősen. Így került szóba például a székhelyszolgáltatás budapest területén is, mint egy megoldandó feladat erről a listáról. Na de ne szaladjunk ennyire előre.

A hétvégén végre kettesben tudtunk tölteni két varázslatos napot a testvéremmel. Rendkívül különleges és szoros a mi kapcsolatunk és az utóbbi időben nem igazán tudtunk egymással foglalkozni, ezért már nagyon hiányzott egy ilyen nap. Illetve rögtön kettő is.

A Balaton partján foglaltunk szállást, mondván hogy hátha jó idő lesz és talán már meg is lehet mártózni a vízben. Hát a jó időre egyáltalán nem volt panaszunk, a víz hőmérsékletet már egy kicsit más tészta, de így is csoda egy hétvége volt. Arról nem is beszélve, hogy a szállás mindenért kárpótolt. Nem volt semmi extra, mégis mindent kipróbálhattunk, amire csak szükségünk volt a tökéletes pihenéshez. A hideg Balaton helyett például volt a hotelnek medencéje, benn és kinn is. Mindkettőt kipróbáltuk és egyikben sem ugráltak a nyakunkba a kisgyerekek. Aztán természetesen befizettük magunkat egy jó masszázsra, ráadásul párosra, szóval közben tudtunk diskurálni és szórakoztatni a masszőröket a hülyeségeinkkel.

Az estét valami elképesztően finom vacsorával zártuk. Svédasztalos volt a dolog, viszont rengeteg opció közül lehetett választani. Hát amolyan jó magyar szokás szerint mindenből kóstoltunk egy picit, mert nem igazán tudtunk dönteni arról, hogy melyik legyen a befutó. Isteni volt minden, ahogyan a másnapi reggeli is tökéletes volt. Összességében hazaértünk erről az útról és mindent elárul, hogy az első dolgaim között volt, hogy szöveges értékelést írjak róluk a foglalási oldalon. Annyira jól éreztem magamat, mint már nagyon régen nem magyarországi szállás esetében. Ez viszont minden téren tökéletes volt, elhelyezkedésben, árban, felszereltségben, kajában na és még az ágyak is nagyon kényelmesek voltak. Úgyhogy ezt mind szépen leírtam nekik szövegesen is, hogy mások is lássák, hogy ez valóban mennyire szuper hely!

Persze nem csak ezen múlt a hétvége öröme és sikeressége, hanem a társaságon is legalább ennyire (ha nem még jobban is). Fontos volt ez most nekünk, mert már tényleg régóta forgatjuk a fejünkben a közös vállalkozás ötletét, csak valahogy eddig még nem jutott el a dolog a tettlegességig. Most viszont volt időnk és a környezet is épp ideális volt ahhoz, hogy végig beszéljük a fontos pontokat annak érdekében, hogy gördülékenyen indulhasson ez dolog.

Ilyen témáink voltak, mint hogy székhelyszolgáltatás budapest területén, vállalkozási forma megválasztása, adózási formák átbeszélése, tevékenységi körök pontos meghatározása és társai. Ezek mind-mind kivétel nélkül alapvető fontosságú témák akkor, ha valaki vállalkozni szeretne, szóval sehogy sem tudtuk volna megúszni ezt a nagy beszélgetést. De nem is bánom.

A székhelyszolgáltatás budapest témakör kapcsán nagyon hamar képbe került egy cég, akit tesómnak ajánlottak ismerősök. Ez a szekhelyszolgaltatas24.hu oldalon elérhető csapat, akik – ahogyan az már a nevükből is kiderül – székhelyszolgáltatással foglalkoznak tulajdonképpen 0-24.

Nem mindenkinek van arra lehetősége, hogy a saját tulajdonában lévő ingatlanba jegyeztesse be az újonnan induló cégét. Ennek több oka is lehet. Egyik részről a legegyszerűbb indok az az, hogy nem rendelkezik a vállalkozó saját ingatlannal ott, abban a városban, ahol indítani szeretné ezt a vállalkozást – vagyis jobban mondva, ahová bejegyeztetni szeretné. Mert attól még, hogy valami Békéscsabára van székhelyileg bejegyezve, működhet fióktelepe Budapesten vagy Szombathelyen is. Aztán különböző anyagi megfontolása is lehet annak, hogy valaki nem ugrik bele a saját címre történő bejelentésbe. Ez azért lehetséges, mert hiába van magánkézben az adott ingatlan és nem kell ebben az esetben mondjuk bérleti díjat fizetni kimondottan a bérlésért, lesznek más anyagi terhek. Adó formájában például egész szép summát kellhet befizetni akkor, ha mondjuk valami társasházi lakásba van bejelentve az adott cég. De erről talán bővebben lehet olvasni a szekhelyszolgaltatas24.hu oldalán, mert én nem tudok olyan pontos infókat a témáról.

Szóval, ha épp az a helyzet járja, hogy nincs saját kecó a városban, vagy nem akartok belefutni ilyen horror méretű ingatlanadókba, akkor a székhelyszolgáltatás budapest egy remek opció lehet. Tesóm mesélt róla és tulajdonképpen meggyőzött arról, hogy nekünk is ez fog kelleni.

Tulajdonképpen arról van csak szó, hogy egy fix havi díjért cserébe lehetőség van kimondottan cégeknek szóló székhelyet bérelni. A bérlési idő minimum fél év, tehát ilyen periódusokban lehet gondolkozni. Az már csak hab a tortán, hogy ők a félévnyi bérleti díjért cserébe ajándékba adnak még plusz egy hónapot. Ez egyébként egész jó üzlet… Szóval, a félévre előre befizetett díjért cserébe számos szolgáltatást lehet automatikusan igénybe venni, gyakorlatilag tényleg olyan lesz, mintha a miénk volna az az adott székhely – nem pedig csak papíron vagyunk ott.

A székhelyszolgáltatás budapesten úgy néz ki, hogy amennyiben igénybe vesszük ezt a lehetőséget, akkor kikerül a cég névtáblája a címre. Ez nagyon fontos, mert ha ez nincs kinn, azért komoly büntetés jár, sőt, végső esetben akár törölhetik is a bejegyzést. Úgyhogy ezt nagyon komolyan kell venni, elsődleges fontosságú dolog a székhelyszolgáltatás témakörében. Aztán, ami legalább ilyen fontos, hogy a bejegyeztetést a szekhelyszolgaltatas24.hu csapata intézi, tehát onnantól kezdve, hogy megrendeltük a kiválasztott csomagot, csak annyi dolgunk van, hogy tűkön ülve várjuk, amíg bejegyeznek minket a választott címre.

Természetesen átveszik és szkennelve továbbítják a beérkező leveleket és üzeneteket, csomagokat. Ha pedig épp a hatóságokat kellene valamiért fogadni, arra is fel vannak készülve és amit tudnak, intéznek helyettünk.

Na de mi van akkor, ha szükség lenne egy tárgyalóra? Egy igazán jó székhelyszolgáltatás budapest területén ezt is magában foglalja. Mármint ennek a megoldását. Ugyanis igénybe lehet venni a budapesti tárgyalókat, amikor csak szükség van rájuk. Ezek az irodák a főváros gondosan megválasztott pontjain találhatók, tehát ha valakit épp nagyon le kellene nyűgözni azzal, hogy hol van a tárgyaló, akkor nem lesz gond ezen a téren sem. A pontos lokációt meg tudjátok lesni a már korábban emlegetett honlapon, de ha jól emlékszem a második és a hatodik kerületekből lehet választani.

Az árakat és az egyéb feltételeket kivétel nélkül meg lehet találni az oldalukon, én igazából egy figyelemfelkeltő és érdekes sztorinak szántam ezt a bejegyzést, hátha hasonló élethelyzetben vagytok épp. Mi a testvéremmel eldöntöttük, hogy beleugrunk és jöhet a székhelyszolgáltatás budapest területén. Aztán majd sasoljatok, mi lesz belőle! Addig pedig ne felejtsetek el pihenni is, elvégre nyár van!

székhelyszolgáltatás budapest