Nagytakarítás máshogy!

A párommal régóta tervezgetjük, hogy csinálnánk kis bérelhető faházakat vagy kényelmes és hangulatos vidéki kunyhókat egy nagyobb Balaton környéki területre, amit megörököltünk. A tervezgetés alatt arra jutottunk, hogy emellett szeretnénk 1-2 nagyobb épületet is felhúzni, amely mindenféle rendezvény, esküvők vagy akár fesztiválok befogadására is alkalmas lehet. A tervezési folyamat előrehaladtával azonban egyre több problémakör merült fel, ilyen volt például a takarítás kérdése is. A kis házakat még csak-csak kitakarítjuk mi magunk, vagy alkalmazottak segítségével, de a nagyobb épületek takarítása már nehezebben ment volna. Kutakodtunk egy kicsit a témában, illetve ismerősök segítségét is kértük, hátha tud valaki valamilyen megoldást.

A megoldás végül teljesen váratlan módon ért minket, az egyik Ikeás vásárlásunk során. Épp erről beszélgettünk, amit az egyik dolgozó meghallott és elnézést kérve mondta, hogy ha szabad, akkor ő talán tud nekünk segíteni.

Mondta, hogy van lehetőség takarítógépek bérlésére nem csak Budapesten, hanem az ország több pontján is! Azt tanácsolta, hogy keressünk rá a neten arra, hogy ráülős takarítógép bérlés és nézzük meg a Greenway oldalát. Hazaérve ez volt az első dolgunk és meg is találtuk, amit kerestünk! A Greenway oldalán böngészve mindenféléről olvashattunk az adott témában. Az egyik oldalon hosszasan kifejtették a bérlés előnyeit a gépek megvásárlásával szemben, emellett beszéltek ezek szervizeléséről is…

Minél többet tudtunk meg, annál jobb megoldásnak tűnt a cég a problémánkra. Nem is terveztük, hogy vennénk ilyen gépeket, de ezek után sem vettük fontolóra, mert mindent átolvasva egyértelműen a bérlés tűnt a legjobb opciónak. A Greenway szolgáltatásai pedig egyszerűen tökéletesek. A bérlésért nem kell kauciót fizetni, rugalmas és az esetleges meghibásodások esetén 24 órán belüli szervizt biztosítanak ingyen és bérmentve. Egy, vagy akár kettő ilyen eszköz megvásárlása hatalmas beruházásnak tűnt számunkra, azonban a ráülős takarítógép bérléssel minden költség a lehető legjobban alakulhat. Azt is olvastuk, hogy lehetőség van a gépek cseréjére, valamint bármikor visszaadhatóak is, ha már nincs rájuk szükség. A havi költségeik fixek, ezáltal állandó kiadásként lehet velük tervezni, ami által kiküszöbölhetőek a meglepetések a költségvetésben is.

Az általános tájékoztató után megnéztük magukat a bérelhető gépeket is. Ugyan a ráülős takarítógépek bérlését ajánlották nekünk, szerettük volna megnézni az esetleges egyéb opciókat is. Sokkal nagyobb volt a választék, mint amire számítottunk, de végül mindennek ellenére – pont az ajánlás miatt – mégis a ráülős gépek mellett döntöttünk. Még azon belül is nehezen sikerült, hiszen négyféle ilyen típusú eszköze is van a Greenwaynek. Mindegyikről külön-külön elolvastuk a termékleírást, és kijegyzeteltük azokat, hogy össze tudjuk hasonlítani őket. Még ebben is könnyű dolgunk volt, hiszen a honlap gyakorlatilag még ezt is megtette helyettünk. Minden takarítógép típusnál volt 2-2 táblázat azok műszaki adatairól és a hozzájuk tartozó egyéb kiegészítő alkatrészekről, tartozékokról. Minden információt és adatot oly módon tettek elérhetővé, hogy az a lehető legoptimálisabb és felhasználóbarátabb legyen, amitől csak még nagyobb bizalom alakult ki bennünk a cég szolgáltatásai és megbízhatósága iránt.

Ezt a referenciák is alátámasztották. A cég rengeteg ismert intézménnyel és áruházlánccal dolgozik együtt, amit látván semmi kétség nem maradt bennünk a döntés meghozatalát illetően! A honlapot elmentettük, és amint biztossá vált szerelemprojektünk megvalósítása, abban is biztosak voltunk, hogy kik segítségével fogjuk azt tisztán tartani a későbbiekben.