Még ha a szállás nem is olcsó, a téli gumi árak miatt nem kell aggódni

Karácsonyra nagy utazást tervezünk. Régi vágyunk a családdal, hogy New Yorkban töltsük az ünnepeket és megnézzünk mindent a karácsonyi pompájában, töviről-hegyire: a havas Central Parkot, a Rockefeller Center előtti korcsolya pályát és persze a hatalmas fenyőt, na meg persze minden útvonalat, amit Kevin is bejárt. Mondanom sem kell, hogy a szállás nem lesz olcsó mulatság. A repjegyeket jó előre megvettük, ezért azok nem voltak drágák, viszont a szállás az sok számjegyből áll. Eleve New York rendkívül drága pl. Floridahoz képest, ráadásul ebben az szezonban még bőven rá is pakolnak ugye az ünnepeket miatt. Ezért hát megbeszéltük, hogy lesz mindenkinek az ajándék is egyben, külön nem lepjük meg egymást.

Egyetlen dolgot kivéve, ez pedig egy új szett gumi az autóra, méghozzá azért, mert muszáj. Egy kopott gumi legalább olyan rossz, mint egy évszaknak nem megfelelő, vagy egy időjárási viszonyoknak nem megfelelően megválasztott sebesség. A téli gumi árak viszont szerencsére tartósan a földön járnak – már annyit hallottam ezt a szófordulatot, hogy muszáj volt nekem is elsütnöm – köszönhetően annak, hogy a gumidiszkont.hu folyamatosan akciózik.

Néhány szezonnal ezelőtt fedeztem fel ezt az oldalt, akkor nyári gumi kellett és nem akartam elhinni, hogy mennyivel olcsóbban sikerült hozzájutnom ugyanahhoz a termékhez, mint amit a boltban jóval drágábban értékesítenek. A kiszállítással is teljesen pozitív tapasztalatom volt, pontosak voltak és minden rendben volt. Azóta még párszor rendeltem tőlük, ismerősöknek, haveroknak és minden egyes alkalommal pozitív volt velük az élmény. Éppen ezért a téli gumi szettet is tőlük fogom venni, mert hát garantáltan ők a legolcsóbbak. Pedig ezek az árak igencsak el tudnak szállni, pláne ha szezonja van a terméknek. De ők pont fordítva csinálják, amire épp szüksége van az embereknek pontosan azt akciózzák le! Persze emellett folyamatosan kedvező árakon kínálnak mindent.

Összességében érdemes megvárni egy-egy nagyobb akciót és akkor bevásárolni, akár több szettet vagy többféle típust. Az is nagyon jó, hogy mindenki megtalálhatja a magának megfelelő árkategóriát és persze ezzel együtt az adott szintű terméket. Heti egy-két használatra persze hogy más gumi kell, mint mondjuk egy autóversenyzőnek, vagy még inkább valakinek, aki autóversenyzőnek képzeli magát, csak még valójában nem megy olyan jól neki.

Úgyhogy hiába drága a szállás, téli gumi mindenképpen lesz, hiszen már beterveztem a költségvetésbe. Nagy valószínűséggel meg is fogom már korábban venni, amint lesz egy nagyobb akció, aztán majd jól eldugom és csak karácsonykor kapja meg a család. De hát hol van az még…