Az új cégünk is lehet olyan, mint egy ötcsillagos szálló

A szállodák és a hotelek világa mindig is különleges helyet foglalt el a szívemben. Alapból az olyan ötcsillagos helyek, amiket a filmeken lehetett látni, sosem vonzottak. Mivel úgy gondolom, hogy egy apartman sokszor sokkal személyesebb tud lenni. Különösen akkor, ha ismerjük is azokat, akiktől béreljük. Így volt ez velünk is gyerekkorunkban, mikor elmentünk Hajdúszoboszlóra.

Apukám ismert ott egy férfit, aki meglepően kedvező áron biztosított nekünk szállást. Ez azonban semmi volt ahhoz képest, hogy milyen vendéglátásban részesültünk. Mikor megérkeztünk, mindig egy hatalmas tállal várt minket, ami tele volt a legfinomabb falatokkal. Sosem felejtem el, mikor egyszer nem hozott, mi pedig azt kántáltuk, hogy jaj de jó, megjött a kaja. Azonnal visszasietett és telepakolt nekünk egy tálat, hogy nehogy bármilyen csalódásban részesüljünk.

Én is ilyen munkáltató szerettem volna lenni. Ehhez azonban először szükség lett volna egy saját cégre, ami nem a legegyszerűbb dolgok közé tartozik. Legalábbis ezt hittem, egészen addig, amíg nem találkoztam a Gross Office nevű oldallal. A Gross Office egy teljesen egyedülálló szolgáltatást biztosít nekünk egy olyan témában, amitől sok ember inkább távol tartaná magát, mert túl bonyolultnak tűnik elsőre. Egyszerűen csak beírtam a keresőbe, hogy  kft alapítás 3 millió és nemsokára már az oldalukon olvasgattam ennek kapcsán.

Az interneten nehéz kitűnni, a Gross Office azonban tisztában volt azzal, hogy miként tudja megkülönböztetni magát a konkurenciához képest. Ehhez nem kellett semmilyen szemfényvesztés, vagy más csicsás design elemek. Egy letisztult oldallal fogadnak minket, ahol már rögtön elolvashatunk minden fontos dolgot, amit érdemes tudni a Gross Office szolgáltatásáról. Ha azonban bővebben vagyunk kíváncsiak bármire ebben a témában, akkor még egy csomó tájékoztató is elérhető az oldalon. Én is gyorsan rámentem a kft alapítás 3 millió forint alappal cikkre és elkezdtem olvasni.

Rögtön feltűnt, hogy a szöveg még számomra is azonnal érthető volt, pedig nagyon nem vagyok járatos a témában. Megtudhattam minden fontosabb dolgot, amiket érdemes tisztázni a kft alapítás kapcsán. Az itt található infók egyébként mindig naprakészek, ami egy kifejezetten fontos dolog, ha egy ilyen témáról van szó, ami szinte havonta formálódik, állandó változásban van. A Gross Office segítségével azonban megnyugodhatunk, mert mindig jó kezekben leszünk.

Volt egy csomó tévhitem és alapvető félreértésem a cégalapítás kapcsán, amik végre kitisztultak. Megértettem például olyan dolgokat, hogy minden cégnek szüksége van egy legális székhelycímre is, és azt is, hogy miért. A Gross Office pedig többek között ilyen szolgáltatást is nyújt nekünk. Ennek is egy kicsit jobban utánanéztem és rájöttem, hogy nem is találhattam volna jobb helyet arra, hogy egyszerre elintézzem a kft alapítást és a székhelyszolgáltatás igénybevételét.

A Gross Office székhelyszolgáltatása azért kiemelten fontos egy új vállalkozó számára, mivel ennek segítségével eggyel kevesebb terhünk lesz a kezdés során. A székhellyel járó összes adminisztrációt elintézi majd a Gross Office helyettünk, mi pedig egy kicsit fellélegezhetünk végre a többi teendőnk között.

Ahhoz pedig, hogy ez valósággá váljon, nem kellett mást tennem, mint felhívni az oldal több részén megtalálható telefonszámot. A Gross Office csapata pont olyan kedves és segítőkész volt, mint ahogy azt az oldaluk alapján el tudtam képzelni. A folyamat hamar lement és ma már van egy saját cégem, ezt pedig a “kft alapítás 3 millió mellett” cikknek köszönhetem.