Nyaralásból táska vásárlásba egyszerűen az Anna Táskával

A nyaralás nagyon jól kezdődött augusztus utolsó hetében, gondoltuk még az iskola kezdés előtt kihasználjuk a pihit. A nyaralás utolsó napján aztán csak sikerült valaminek tönkremennie. Konkrétan a kedvenc válltáskámnak, ami nem épp volt olcsó. Persze nem egy új darabról volt szó, közel hét éve megvolt már, de annál is inkább a szívemhez nőtt. Szerencsére tudtam, hova kell fordulnom az utánpótláshoz.

Az Anna Táska webáruház egy régi kedvencem, bár mivel olyan jó minőségűek a táskáik nem gyakran időzöm itt, általában nem magamnak, hanem a szeretteimnek rendelek ajándékba táskát innen neves alkalomra. Legutoljára anya 50. születésnapi ajándéka jött innen. Na, de most biztosra akartam menni, hogy tudok olyan táskát választani az Anna Táska oldaláról, amivel évekig boldogan rohangálok minden felé.

Mivel néha szeretek kissé vintage stílusba öltözni, olyan táskát akartam, ami akár ahhoz is mehet. Szerencsére akár többet is tudtam volna választani a válltáskák felhozatalából, de végül egy sötét Bugatti táska mellett döntöttem. Még egy fehér Tamaris is nagyon tetszett, de mivel fehér volt féltem, hogy túl hamar elkoszolódik.

Ahogy azt ebből sejteni is lehet, több nagy márkából lehet válogatni ebben a web shopban, átlátható mennyiségben. Olyan márkákat lehet itt még találni, mint a Jana vagy az Anekke, ha valami nagyon eredetit szeretnél a ruhatáradban tudni.

A szállítás nagyon gyorsan történt, még az utolsó napon a nyaralásban megrendeltem, és miután haza értünk, következő nap már meg is kaptam a csomagot. Ugyan lehet előre utalással is fizetni, én jobban szeretem az utánvétet. És itt kezelési költséget sem számolnak fel érte, úgyhogy csak az a plusz ezer forint ment rá a vételárra, ami a szállítási költség volt. A vásárló kérheti házhoz és pick pack pontra is a rendelését, az a szállítási költségen nem változtat, csak a saját kényelméhez van kötve.

Én nagyon elégedett vagyok az Anna Táska webáruházzal, és remélem mások is ellátogatnak majd az oldalukra. Igazán megéri, ha tartós táskát szeretnél magadnak.