Utazás Görögországba Laumar InstanTENSE Plus krémmel a táskámban

Az újdonsült férjemmel úgy döntöttünk, hogy végre meglátogatjuk barátnőmet Görögországban. Már 7 éve kinn él a görög párjával, akivel együtt vezetik a családi vállalkozást, egy három csillagos hotelt! Az élete kívülről nézve fényűzésnek, mókának és kacagásnak tűnik, azonban neki is sokszor nehézséget jelent a 12-órázás vagy az, hogy rá is nem kis arányban hárul felelősség és problémamegoldás. Mindemellett pedig szezonban nagyon kevés idejük van, nem csak egymásra, de magukra sem. Sokszor kialvatlan és sötét, duzzadt karikák vannak a szeme alatt. Fel is hívtam rá nem egyszer a figyelmét, hogy használnia kellene rá valamilyen krémet.
Ezek a karikák és vele együtt a szarkalábak is, az idő múlásával egyre nehezebben eltüntethetők. Ajánlottam neki a Laumar InstanTENSE Plus szérumot.

A krémet én is kifejezetten a szem környék ápolásra használom, de az egész arcra alkalmazható. Hébe-hóba a nyakamra és a szám környéki kialakulóban lévő ráncaimra is kenek. Sajnos ebben a rohanó világban elengedhetetlen valamiféle “mankó”, mellyel a mindennapi terhelés ellenére kipihentebbnek tűnhetünk és hosszútávú használatával enyhíthetjük az öregedés jeleit.

Viszek is ki neki a Laumar InstanTENSE Plus arckrémből, mikor megyünk ki hozzájuk. Kíváncsi leszek, hogy számára is éppoly eredményes lesz-e, mint nekem. Hiszen ő mégiscsak nagyobb nyomásnak és alváshiánynak van kitéve. Remélem, nem fog csalódni és segíthetek neki ebben.