Szerencse, hogy létezik ez a szerviz

Egyre közeledett a várva várt görögországi nyaralás napja. Már csak egy hét maradt hátra az indulásig, de mi már jó előre mindent gondosan előkészítettünk. Sikerült foglalnunk egy fantasztikus szállást, ahol egy tengerre néző terasz várt ránk. Imádjuk a tengert, így ez nekünk minden plusz pénzt megér. Az volt a terv, hogy autóval fogunk utazni, mert számunkra már maga az oda út is a kaland része és közben legalább más országokban is megfordulunk egy kicsit. A szállásról nagyon jó véleményeket olvastunk, így ebben nem is számítottunk semmilyen hibára. Jó persze, nyaralás közben az ember általában nem a szállásán tartózkodik, de azért még is fontos a kényelem szempontjából.  Azonban történt egy kis gikszer: apa a munkából hazamenet elég szerencsétlenül egy padkának ütközött és a futómű érezhetően elállítódott. Már csak néhány nap volt hátra az indulásig, de így nem mertünk neki vágni az útnak ezzel az autóval, a szállást meg nem akartuk lemondani.

Mekkora nagy szerencse, hogy apa régóta ismeri a www.metaautoszerviz.hu márkafüggetlen autószervizt! Nagy gondban lettünk volna, ha ez nem így van, mert ők mindig gyorsan és precízen dolgoznak, minket pedig szorított az idő. Az online időpont foglalási rendszernek köszönhetően zökkenőmentesen sikerült már az nap időpontot egyeztetni a szervizzel. Gyakorlatilag a szolgáltatások köre mindent lefed, ami csak felmerülhet egy személygépkocsi, teherautó vagy akár egy motor esetében, így természetesen a futóművek beálltása sem jelent itt problémát. Apukámnak csak annyi volt a dolga, hogy elvitte a kocsit a szervizbe, ahol nagyjából másfél óra alatt el is rendezték a problémát. Ez idő alatt neki csak egy kényelmes székben kellett várakoznia. Az eredmény tökéletesre sikerült, a futóművek újra kifogástalan állapotban voltak. Így az autó újra alkalmassá vált arra, hogy nagyobb utakat tegyenek meg vele, nagy sebességgel.

A www.metaautoszerviz.hu ismerete nélkül, közel sem biztos, hogy jól alakult volna a történet vége. Egy futóműnek a beállításához egy profi gárdára van szükség, akik rendelkeznek a megfelelő eszközökkel és műszerekkel is. Egy ilyen helyet nem egyszerű találni. Nem csak a futóművek beállítása, javítása követeli meg ezt. Nyugodtan felhozhatnánk a komplett fékrendszerek javítását is, ami még a futóművekkel kapcsolatos munkáknál is bonyolultabb és komoly eszközöket igényel. Az alkatrészekkel kapcsolatban is kijelenthetjük, hogy egy nagyon felkészült szervizről beszélhetünk, hiszen nagyon jól megszervezett az ellátottsága.

Apa autója viszonylag új, de egyébként a régebbi darabok ellenőrzését és javítását is gond nélkül képesek itt elvégezni, így tényleg bárkinek merem őket ajánlani. A mostani futómű beállításon kívül már több javítási munka elvégzésére is a www.metaautoszerviz.hu csapatát választotta a múltban. Például évente két alkalommal, mikor aktuálissá válik az gumiabroncsok cseréje, rendszeresen ide jár. Ráadásul a lecserélt gumiabroncsokat is nyugodtan ott hagyhatja megőrzésre, mert ott a tárolásukat szakszerűen végzik el, úgy, hogy a gumik állapota kifogástalan maradhasson.

Ez az autószerviz ráadásul az árakat tekintve is kifejezetten előnyös választás. Erről mi magunk is könnyedén meggyőződhetünk, ha ellátogatunk a weboldalukra, ahol egy külön menüpontban részletesen láthatjuk az összes szolgáltatás meghatározott ellenértéket. A webes platformjukon keresztül ugyanúgy tájékozhatunk a szolgáltatásokkal kapcsolatos egyéb információkról is. Nagyon jól megszerkesztett weboldal ez, ahol minden információt megtalálhatunk magunknak, ha a gépkocsik szervizelésével bármilyen kérdés felmerülne. Természetesen, ha ez még sem elég, telefonon is felkereshetjük őket