Otthoni medence vásárlására ihletett a hotel, ahol dolgozom

Ilyen az élet a hotelben

Mint ahogyan a címből is kiderül, bizony, én az idegenforgalomban dolgozom, méghozzá értékesítéssel foglalkozom egy hotelben. A munka kifejezetten változatos, ezért nagyon szeretek itt dolgozni, mindig tanul valami újat az ember. Sok kollégám panaszkodik az ügyfelekre, szinte minden napra jut egy “bunkó ügyfeles” sztori, amin fel lehet háborodni. Érdekes, mert én sosem tapasztaltam hasonlót, legalábbis nem emlékszem rá, hogy bármikor bármelyik ügyfél bunkózott volna velem akár személyesen, akár telefonon. Lehet, hogy ez csak az én szuperképességem, de általában mindenkivel rövid időn belül megtalálom a hangot. Sőt, nekem kifejezetten hálásak szoktak lenni az ügyfelek, ha esetleg egy-egy igazán jó ajánlatra tudom a figyelmüket felhívni. Így egyáltalán nem panaszkodom, élvezem, amit csinálok, és ezen néhány pesszimista kolléga véleménye sem fog változtatni.

A medence vásárlás ötlete

De amit az izgalmas munkakörön a hotelnek köszönhetek, ahol dolgozom, az a kerti medencénk. A hotelnek ugyanis gyönyörű úszómedencéje van, és mindig nagyon összeszorul a szívem, ha a medencében fürdőzőket nézem. Ezt valószínűleg észrevehette az egyik kollégám is, mert tuti tippet kaptam tőle: ha medence vásárlásban gondolkozom, nézzek körül a Best Markt oldalán! Otthon aztán fel is néztem az ominózus oldalra, és azóta is nagyon hálás vagyok a kollégámnak, hogy a figyelmembe ajánlotta. Az oldalon ugyanis a medence vásárlás összes csínját-bínját elmagyarázzák. Ráadásul olyan közérthető nyelvezetet használnak mindehhez, hogy az is nagyon hamar megérti az összefüggéseket, aki sosem foglalkozott még ezzel a témával mélyrehatóbban. Így nekem is rengeteget segített a megfelelő medence kiválasztásához az, hogy elolvastam a Best Markt útmutatóját.

Mire érdemes figyelni? A Best Markt segít!

Aki medence vásárláson töri a fejét, annak érdemes átgondolni az otthoni lehetőségeit. Először is, mekkora összegben gondolkodik, mik a prioritásai? A hotelben például feszített víztükrű medencéink vannak, ennek az a lényege, hogy a víztükör a medence pereméig elér. Ezt a megoldást használják például uszodákban is, azonban egy otthoni, kerti környezetben ez a változat nehezebben lenne megvalósítható. Ezért otthoni medence vásárláshoz én inkább a süllyesztett víztükrű medencéket javaslom, végül én is ilyet szereztem be a kertbe. Nem véletlen, hogy ez a legnépszerűbb megoldás, ez ugyanis elérhető áron beszerezhető, és nagyon mobilis. Gyakorlatilag ha meggondolod magad, és mégsem tetszik ahová eredetileg felállítottad, nagyon gyorsan szét tudod szerelni és át tudod mozgatni a kert másik végébe.

medence vásárlás
Ilyen medencét kevesen engedhetnének meg maguknak

Mindenkit bátorítok rá, hogy medence vásárlás előtt megfelelően tájékozódjon az elérhető típusokról és árakról, ebben pedig a Best Markt nagy segítséget nyújt az egyszerű földi halandóknak. Látogassatok el az oldalukra ti is nagy bátorsággal – ti már beszereztétek az otthoni medencéteket?