Romantikus páros masszázs a fővárosi nyaralásunk alatt

páros masszázs
A tökéletes randevú!

Már igazán ránk fért egy kis kimozdulás, ezért úgy döntöttünk, hogy elmegyünk pár napra a fővárosba kikapcsolódni. Egy olyan modern vakációnak is mondhatjuk. Mi nem a Balaton partjára vagy a hegyekbe vágytunk, hanem egy kis fővárosi nyüzsgésre a csendes és nyugodt vidéki élet után. Egy kis városnézés, egy kevés kirándulás és sok-sok szórakozás.

Ki is néztük a tökéletes hotelt, már csak a program hiányzott. Úgy határoztunk, hogy elmegyünk egy páros masszázsra, ilyenen még úgyse volt egyikőnk sem, csak hallottunk róla. Így amikor megtaláltam a Karma Thai Masszázs oldalát, akkor nagyon megörültem, mivel ők ajánlanak páros masszázst is.

Képeket is lehet találni a szalonról, nagyon szép, kellemes benyomást keltett bennünk, így fellelkesültünk, és nagy lendülettel olvastunk tovább, hogy mindenről tájékozódjunk ezzel kapcsolatban. Lehet választani, hogy olajos vagy száraz masszázst szeretnénk élvezni egymás mellett, aminek szintén nagyon örültünk, mivel mi az olajos masszázsra hajlunk inkább.

A teljes összhang érdekében a masszőrök mozdulatai is szinkronban vannak egymással, így tényleg egy közös programként fogjuk megélni ezt az élményt, még ha nem is a klasszikus értelemben véve. Ugyan még csak időpontot foglaltunk, de már nagyon beleéltük magunkat.

Az időpontfoglalás és az egyeztetést rendkívül könnyen és gördülékenyen ment, az árak is teljesen rendben vannak, még olcsónak is mondanám a fővárosi árakhoz vagy az európai árakhoz képest, így szintén pozitívumként éltük meg ezt is.

Nagyon várjuk ezt a masszázst, mert teljesen biztosak vagyunk abban, hogy életünk egyik legjobb élményét fogják majd a masszőr hölgyek nyújtani nekünk a páros masszázs alkalmával!