A szállodai munka csak egy ideig volt megfelelő

Diák vagyok, de mindig kénytelen voltam dolgozni mellette, mert sajnos a szüleim nincsenek abban az anyagi helyzetben, hogy támogatni tudjanak. Ez abból a szempontból nem akkora baj, mert legalább önállóságra nevelt.

Sokáig egy szállodában dolgoztam, mint szobalány. Az elején nagyon nehéz és megterhelő volt, de aztán később egészen jól belejöttem. Minden szoba teljesen ugyanaz, így a takarítási folyamat egy idő elteltével már teljesen automatikussá vált.

De ez nem jelentette azt, hogy fizikailag ne lett volna megterhelő. A legrosszabb az volt az egészben, hogy a főnökség nagyon rugalmatlan volt velem szemben, és hiába kértem őket, hogy legyenek egy kicsit tekintettel arra, hogy tanulnom is kell.

Pár hónapja azonban megelégeltem a dolgot. A szállodai munka már kezdett a tanulmányaim rovására menni, és ezt nem engedhettem meg magamnak. Eljött az ideje, hogy keressek valami mást. Ennyi idő bőven elég volt nekem a vendéglátásban, és különben sem úgy képzeltem el az életemet, hogy majd ezen a területen fogok karriert építeni. A tanulmányaimmal sem volt ez összhangban, így aztán tényleg ez bizonyult a lehető legjobb döntésnek.

Szép volt, jó volt, de elég volt. Még akkor is, ha viszonylag jól fizetett a szállodai munka. Egyszerűen éreztem, hogy eljött valami másnak az ideje.

Arról azonban fogalmam sem volt, hogy hol lenne érdemes elkezdenem a keresgélést, ezért a felmondásomat követően a diáktársaimhoz fordultam.

Sokféle tanácsot kaptam, de mivel hárman is a Topiwork oldalát javasolták, ezért afelé vettem az irányt.

Miután begépeltem a címüket a böngészőmbe, egy egészen kiváló weboldal jelent meg a monitoromon, ami szinte azonnal megtetszett. Örömmel láttam hozzá az ott található információk olvasásának, és percről percre biztosabb lettem abban, hogy a Topiwork lesz az, ami segítséget fog jelenteni a számomra.

Akár diák, akár cégvezető lennél, ezt a weboldalt biztosan érdemes átnézned.

És nem is beszéltem még az oldalukon található blogról, amiről végképp csak a legjobbakat mondhatom. Szeretem a jó, informatív cikkeket, márpedig itt az összes olyan! Olvassátok őket, ha úgy érzitek rátok férne a fejtágítás ebben a témában!

Na de térjünk rá az álláskeresésem történetére! Nekem diákmunka kellett, így elkezdtem nézelődni a felkínált álláslehetőség között. Alig akartam elhinni, hogy itt ennyire nagy a választék! Szörnyen sajnáltam, hogy nem találtam rá előbb erre a weblapra, hiszen akkor már régen álmaim munkahelyén dolgozhattam volna!

Mivel marketinget tanulok, így evidens volt, hogy abban a kategóriában kezdek el szétnézni, de ha Te más területen folytatod a tanulmányaidat, ne aggódj, mert biztosan számodra is bőven lesz lehetőség!

Sok-sok marketinges állás tárult a szemem elé, és alig tudtam választani. Végül sikerült eldöntenem, melyik az, ami igazán nekem való, így izgatottan adtam fel a jelentkezésem.

Ezt követően a Topiwork meglepően gyorsan felkeresett engem telefonon, és megbeszéltünk egy személyes találkozót is. Ott minden szükséges dolgot átbeszéltünk, amit követően nekem csak arra kellett várnom, hogy a munkaadó jelentkezzen a diákmunka kapcsán. Ez nagyjából egy héten belül meg is történt!

Izgatottan mentem az állásinterjúra! Szerencsére minden a legnagyobb rendben zajlott, szóval megtaláltam az új munkahelyemet!

Fontos megjegyeznem, hogy a munkáltató abszolút figyelembe vette, hogy a tanulmányaim miatt nekem nélkülözhetetlen a rugalmas munkaidő. Ez nekem egy teljesen új érzés volt! Ezen a ponton biztos voltam már benne, hogy elértem amit akartam: egy olyan állás, ahol végre olyan munkát végezhetek, amit szeretek, és közben a vizsgákra való felkészülésre is lesz időm. Hát nem fantasztikus?

Ha diákmunka, akkor csakis a topiwork.hu! Már több ismerősömnek is ajánlottam őket, akik utána hasonlóan sikeres történetről számoltak be, mint amiben nekem is részem volt! Biztos vagyok benne, hogy sok-sok diák hálás ennek a fantasztikus diákszövetkezetnek az elvégzett munkáért!

Érdemes egy pillantást vetni még arra is, hogy kik a kiemelt partnereik! Egytől egyig neves, nívós cégekről van szó, melyeknél szerintem bárki nagyon szívesen dolgozna!

Ha szükséges lenne Neked is valamilyen munkára a felsőoktatási tanulmányaid mellett, akkor már tudod, hol érdemes keresned! Találd meg Te is magadnak az álommunkád!

Az oldalon található kereső tényleg nagyon praktikus, szóval nyugodtan használd! Megadhatod a munkakört és a várost, vármegyét is, ahol dolgozni szeretnél! Borzalmasan egyszerű! Gyakorlatilag csak percek választanak el attól, hogy egy kiváló munkával rendelkezz Te is!

Remélem, hasznos volt számodra ez az írás, és már most azon gondolkodsz, hogy milyen álláslehetőségeket is fogsz megcélozni a Topiwork segítségével! Hidd el, csak jót teszel magadnak azzal, ha a segítségüket kéred! Én aztán tudom miről beszélek, hiszen gyökeresen megváltoztatták az életemet, méghozzá pozitív irányba!