Ajándék tipp piszkos autókhoz

Van nekem egy legjobb barátnőm, Alexa. Már egészen kicsi korunk óta barátnők vagyunk. Ha az élet külön utakra is sodort minket, mindig tudtunk egymásról, mindig tudtuk, hogy mi történik a másik életében. Ma már nem lakunk olyan közel egymáshoz, mint gyerekkorunkban, éppen ezért viszonylag ritkán tudunk találkozni. De igyekszünk minden alkalmat megragadni, ezért amikor csak tehetjük, hétvégi kiruccanásokat szervezünk. Ilyenkor kiválasztunk egy szép helyet, leginkább országon belül, keresünk egy szuper kis hotelt, és megyünk is.

Legutóbb pár hónappal ezelőtt voltunk így. Alexa épp akkor vett egy új autót, és természetesen azzal mentünk. Jó fej volt, mert megengedte, hogy én vezessek. Minden rendben is volt, egészen addig, amíg a GPS tévútra nem vitt minket. Levitt az autópályáról és egy szörnyen saras, göröngyös úton vitt végig, úgy nagyjából a semmi közepén. Ennek az lett az eredménye, hogy még az autó teteje is csupa sár lett.

Nagyon rosszul éreztem magam, bár Alexa nem haragudott, de eldöntöttem, hogy jóvá teszem. Még aznap este el is kezdtem nézelődni, mert hát a gyors megoldások híve vagyok, és gondoltam valami jó kis polír paszta jó megoldás lesz. Így jutottam el egészen az olajwebshop.hu webshopjáig. Célzottan kerestem, mert emlékeztem, hogy mi a Liqui Moly termékeit használjuk, és tudtam, hogy ezek szuper jók, prémium kategóriás ápolószerek. Annak idején mi is azért ezt a márkát választottuk, mert német, és mi nagyon szeretjük, nem csak a német autókat, de úgy általában a német termékeket is. Valahogy a német precizitás mindenben tükröződik, amihez csak hozzányúlnak.

Hamar ki is választottam egy csiszoló és polírozó pasztát. Egy 300 grammos kiszerelés mellett döntöttem, amit árban is nagyon kedvezőnek találtam, kevesebb, mint háromezer forintba került. Persze, felmerülhet a kérdés, hogy miért polírozó pasztát választottam egy új autóhoz. Ezek a termékek nagyon jól használhatók durva, csúnya szennyeződések esetében is.

Több átvételi lehetőség közül is választhattam, de végül a kényelmes házhoz szállítás mellett döntöttem, amiért természetesen a termék árán felül még fizetnem kellett, de én amondó vagyok, hogy teljesen megéri. Már csak azért is mondom ezt, mert egy ismerősöm is rendelt már az olajwebshoptól, és nagyon megbízhatónak találta őket, így nekem sem volt okom a bizalmatlanságra.