Pihenés és a szerverbérlés

Szüleim minden évben legalább két hetet, van, amikor egyben van, amikor feldarabolva eltöltenek a kedvenc hoteljukba. Visszajáró vendégek már a balatoni szállásra, annyira megtetszett nekik évekkel ezelőtt az erkélyről eléjük táruló táj látványa. Ezt minden évben, hogy ha tehetik évente többször is látni szeretnék, hiszen a balatoni tájnak, és magának a Balatonnak csodás kinézete van. A jó levegőn nagyokat tudnak sétálni, ha jó az idejük, akkor a Balatonban tudnak fürdeni is. Ha pedig az őszi, téli időszakban mennek le, akkor a hotelben található wellness részlegben töltik a mindennapjaikat. Akkor a passzív pihenést választják, azért tudtak ennél a hotelnál maradni, mert nem csak központi helyen van, a panorámája csodás, de még konyhája is megfelel apám ízlésének, ezért a svédasztalos vacsorák alkalmával, nagyon jól szoktak lakni. De mi is kellene ennél több egy szuper hotelben, minthogy jó wellness részleg, amelyben nem csak egy uszoda, de egy meleg vizes gyógyvíz is található, arról nem is beszélve, hogy még szaunavilág is rendelkezésre áll, ha éppen egy tisztító izzadásra vágynának. Mindig új ismeretségekre tesznek szert ilyen kiruccanásaik, pihenéseik alkalmával, hiszen ott a meleg vízben sok téma előkerül, ami építi az érdeklődési körüket. A legutóbbi pihenésük alkalmával is új ismerősöket és új tudást szereztek, amit büszkén meséltek hazatérésük után, hogy milyen információk tudatában lettek. Egy házaspár férfi tagjával apám nagyon összecimborált, amikor is Feri kifejtette neki, hogy nem is olyan régen a cége számára tárhely szolgáltatás biztosítására keresett céget. Számos lehetősége átvizsgált, de valahogyan egyik sem volt olyan, amit el tudott volna fogadni, már kezdte feladni, hiszen nem jött vele szembe az az ajánlat amire nyugodt szívvel azt tudta volna mondani, hogy ettől a cégtől, ebben az árkategóriában megrendelem a tárhelyet.

Amíg nem végül is rátalált egy remek cégre ahol; 

Windows VPS árzuhanás – akár 30% árcsökkenés akció volt.
Azt tudta, hogy olyan tárhely szolgáltatót szeretne találni, ahol sok, a cég számára nagy kényelmességet biztosító szolgáltatások vannak.
Azt még nem tudta megmondani, hogy a cég mekkorát fog fejlődni, és bővülni, úgyhogy mindenképpen olyan tárhely csomagokkal rendelkező céget keresett, ahol többféle méretű és bővíthető szolgáltatások vannak. Természetesen mindezt kedvező áron, ekkor örül meg, amikor meglátta annak a cégnek a honlapját, ahonnan végül is szerződéssel sikerült egy remek tárhely szolgáltatást megrendelni, hogy ott Windows VPS árzuhanás – akár 30% árcsökkenés akció van. Nem hitte, hogy kevés keresgélés után, ilyen remek kis ajánlatra bukkan, arra gondolt, hogy majd heteket vesz igénybe, míg egy épkézláb szolgáltatóra talál, és még ott is arra gondolt volna, hogy meg kell majd alkudnia, hogy valamely általa támasztott kritérium, feltétel nem felel majd meg, de jobb híján el kell fogadni azt ajánlatot. És mennyire tévedett, ezt később be is látta, hogy nagyon nagy szerencséje volt, abban, hogy egy ilyen remek cégre tudott találni, és még ott ráadásul ilyen feltételekkel; Windows VPS árzuhanás – akár 30% árcsökkenés akciózik a cég.

De ha nem is látta volna ezt a vásárlásra igencsak ösztönző felhívást, akkor is maradt volna még a honlapon, hiszen annyira magával ragadta a honlap felépítése. Igazi profi céghez méltóan megszerkesztett és nagyon közérthető módon tálalt, tényleg még a kezdő tárhelyet keresők számára is nagyon érthetően felvázolt szolgáltatás jellemzéssel találta szembe magát.

Ahogy tovább kutakodott a cég honlapján, meg is találta azt első elvárást, amit a szerződni kívánt céggel szemben kívánt támasztani. Az pedig nem volt más, minthogy remek ajánlatokkal készüljön, lehetőség szerint csomag formában a cég a leendő ügyfelei számára. A tárhely választásnál mindenképpen olyan megoldást keresett az az ember, akivel a szüleim együtt pihenték ki a hétköznapok fáradalmát, amelyhez nem kell effektíve a cég telephelyén szerverszobát létrehozni, ezt valamilyen alternatív formában képzelte el. És ezt meg is tudja valósítani, hiszen ez a cég a VPS szolgáltatásával teljes mértékben megfelel. De mi is az a VPS kérdezett vissza apukám, aki informatika téren nincs igazán a toppon, ezért is érdeklődik mindig olyan lelkesen, hogy újabb és újabb információkkal, és tudással legyen gazdagabb, hiszen lehet, hogy egyszer ezek a beszélgetések, és a beszélgetés által szerzett tudás még hasznára fog válni.

A beszélgetőpartnere felvilágosította, hogy a VPS egy olyan tárhely szolgáltatás, melyhez nem szükséges az, hogy szerverszobát hozzanak létra a cég székhelyén, ezt egy online formában oldják meg. Hiszen ez így mindenkinek jó, a vevőnek is, akinek erre nem lesz gondja és a cégnek is, akik ezt az újfajta szolgáltatással piacvezetőkké tudnak válni. Rengeteg kérdés merült így fel ismételten apukámban, aki szinte egy interjút készített a beszélgető társával, hogy még több információhoz juthasson. Feltevése az volt, hogy így nagyon kiszolgáltatottak lesznek a cég adatai, de erről megerősítette a beszélgetőtársa, hogy szó sincs ilyesmiről, a cég majdhogynem 100% -os biztonságot vállal az általuk nyújtott szolgáltatásért, sőt ennél is többre hivatottak, mert ha ne adj isten, valami leállás vagy probléma lenne, akkor a nap 24 órájában rendelkezésre állnak, és az a céljuk, hogy a felmerülő problémát minél előbb meg tudják oldani, a megrendelőik legnagyobb megelégedését kivívva.
Elmondása szerint olyan szerződést írtak, mellyel a megrendelő teljes mértékben megelégedett, hiszen biztonsági mentéseket is végez a cég heti egy alkalommal, ez teljesen megfelel apukám beszélgető partnerének és a cégének is. A csomagok tartalma, annak nagysága és gyorsasága a cég méretéhez választható, esetleges bővülés esetén azt változtatni lehet. Mivel ennél a remek cégnél megtalálta, hogy éppen a Windows VPS árzuhanás – akár 30% árcsökkenéssel is beszerezhető, így már a szolgáltatás árával sem volt probléma, így véghez vihető volt a szerződés megkötése. Nagyon örült, hogy az interneten rálelt erre a cégre, és minden elvárását felülmúlta az, amilyen a cég és az ott dolgozók profizmusa. Hiszen ahogyan megrendelte, szerződéskötés, és a szolgáltatás kialakítása is zökkenőmentesen ment.

Így, hogy a Windows VPS árzuhanás – akár 30% árcsökkenéssel szerezte meg, még így sem volt minőségbeli eltérés, hogy akciós volt a szolgáltatás. Szerencsére azóta is hibátlanul tudnak működni, bővítésre még nem kellett gondolni, de ami még ennél is fontosabb, hogy még leállás, illetve másmilyen probléma miatt, nem volt még szükség a cég segítségére, beavatkozására.

Apukám beszélgetőpartnere csak ajánlani tudja a céget, hiszen ő nagyon elégedett az általuk nyújtott szolgáltatásokkal és állítása szerint jobb céget nem is tudott volna találni erre a feladatra, akik ennyire profin és minden szakértelmüket bevetve azon dolgoznak, hogy a megrendelőjük kedvére tegyenek. Jót jó helye, jó áron.