Ilyen pólókat nem találsz más szállodai személyzetnél!

Szállodaigazgatóként egy vidéki hotel élén

Szállodaigazgatóként dolgozom egy vidéki hotelben. A munkám során nagyon fontos a számomra a minőség. Ez az az érték, amelyet a hosszú évek alatt igen magas színvonalra emeltünk, és amelyről én is és a törzsvendégeink is büszkén számolnak be. Nálunk nem fordulhat elő, hogy egy vendég elégedetlenül távozik. A panaszkönyvünk bárki számára elérhető az aulában, mégis, alapításunk óta elenyésző számban érkezett hozzánk panasz. Dicsérő szó viszont annál inkább, tele van pozitív, hálás megjegyzésekkel a vendégkönyvünk és a weboldalunk. Amikor ezeket a hozzászólásokat, dicséreteket olvasom, mindig azt érzem, megérte ezt a pályát választanom, és érdemes dolgoznom az emberek elégedettségéért.

A vendégek elégedettségén túl persze azt is nagyon fontosnak tartom, hogy a dolgozóink is elégedettnek érezzék magukat a munkahelyükön. Hiszen ha ők nem érzik a megbecsülést, akkor az elvégzett munkájuk minősége sem fogja elérni a megkívánt szintet, azt pedig a vendégek is érezni fogják. Éppen ezért vezetőként mindent megteszek azért, hogy a munkavállalók érezzék a megbecsülést, és hogy egy igazi, fiatalos közösség tagjává válhassanak. A sok-sok csapatépítő program mellett a legutóbb a hotel alapításának évfordulóját ünnepeltünk. Ez alkalommal egyedi póló nyomtatás volt a meglepetés. Minden egyes kollégánk kapott egy névre szóló pólót, amelyen egy csak rá jellemző minta szerepelt.

Minőség mindenek felett – póló nyomtatásban is

póló nyomtatás
Minden pénteki műszakot ezekben a pólókban dolgozunk le, hogy mindenki lássa, összetartozunk!

A póló nyomtatáshoz nagy segítségünkre volt a LOLMarkt csapata, akik vicces és humoros póló kínálatukkal minden igényre tudnak megoldást javasolni. Majdnem minden témára tudnak ajánlani egy-egy humoros mintát, így szerencsére a csapatból mindenkinek találtunk olyat, ami a stílusához vagy az érdeklődési köréhez köthető. Ráadásul ha valakinek mégsem szimpatikus a póló, amit kapott, a csapat 14 napon belül ingyen kicseréli az illető számára, illetve ezt követően is további 2 alkalommal állnak rendelkezésre. Filozófiájuk, hogy a minőség mindenek feletti, ezért nekik is az a céljuk, hogy a vásárlók elégedetten távozzanak a boltból. Ráadásul a póló nyomtatáshoz minőségi, pamut vagy pamuttal kevert alapanyagból dolgoznak. A mintákat pedig modern technológiával készítik el, így biztosra mehetnek, hogy az elkészült ajándékok ki fogják állni az idő próbáját, és még hosszú ideig viselhetőek lesznek.

A csapatot nagyon meghatotta az egyedi póló nyomtatás ötlete, és nagyon örültek a végeredményként nekik ajándékozott pólónak. Ezen túl minden pénteki műszakot ezekben a pólókban dolgozunk le, hogy mindenki lássa, összetartozunk. Mint egy nagy család! Köszönjük, LOLMarkt!