Egy vendéglőben kaptam új ihletet

Nagyjából egy hónapja találtam rá a Pipere Porta weboldalára. Éppen egy nagyon hangulatos kis vendéglőben vacsoráztunk, amikor meghallottuk, hogy a mellettünk lévő asztalnál a szappan készítésről beszélgetnek. Nagyon felkeltette az érdeklődésemet a téma, ezért szóba is elegyedtem velük. Az ő ajánlásukra néztem meg a Pipere Porta weboldalát.

Elmondásuk szerint az ő weboldalukon lehet megvásárolni a legjobb szappan készítéshez szükséges termékeket. Minőségi alapanyagokat biztosítanak a vásárlóik számára, ezért mindenképp megéri megnézni a kínálatukat. Ha még nem készítettél korábban szappant, mert a szappan készítése eddig nem igazán keltette fel az érdeklődésedet, akkor a legjobb helyen jársz.

A Pipere Porta oldala nagyon informatív és egy helyen minden fontos dolgot megtudhatsz a cégről, a termékekről illetve plusz tudásanyagot is kapsz tőlük.

Ha még kezdő vagy a szappan készítésében, akkor a Pipere Porta oldalán nagyon sok oktatóvideót és cikket megtalálsz a témában. Ezekből megtanulhatod, hogy pontosan hogyan kell otthon a megfelelő alapanyagokból szappant készíteni.

Ezek ugyan nem bonyolult feladatok, mégis tudást és figyelmet igényelnek, úgyhogy a videókat mindenképp érdemes lehet először megnézni. Ha már legalább egyszer láttad, hogy hogyan készül, akkor szerintem sokkal könnyebb lehet belekezdeni.

Nagyon sokfajta oktatóvideó megtalálható a honlapjukon. Ezek közül pár példa: vegyes lúgozású szappan készítése, krém készítése egyszerűen, fürdőbomba készítése, glitterfújó használata, CP szappan készítése, pikkelyes lúg oldása vízben stb. Ha kíváncsi vagy az összes videós anyagra, akkor látogass el az oldalukra.

szappan készítése

A weboldalukon minden ehhez szükséges terméket meg tudsz vásárolni kedvező áron. Mivel nagy termékkínálattal rendelkeznek, ezért kategóriákra vannak bontva. Ha tudod pontosan, hogy milyen terméket keresel, akkor elég kiválasztani azt a kategóriát, amire szükséged van és azon belül már sokkal könnyebb a keresgélés.

A következő fő termékkategóriákon belül tudsz keresgélni: szappan készítés alapanyagai, szappanöntő formák, Melt & Pour szappanalapok, gyertya készítés alapanyagai, illatok, aromák, aromaterapeutáknak termékek, parfüm és lakás illatosító készítéshez, csomagoló anyagok, kence készítés alapanyagok, eszközök szappan és kence készítéshez, speciális kozmetikai alapanyagok, fürdőbomba készítéshez, szárazvirágok, szilikon lapok, élelmiszerek, fertőtlenítő szerek és védő felszerelések, natúr tisztító és mosószerek, ajándékutalvány.

Mint látható a Pipere Porta kínálata nagyon szerteágazó, ezért bármire is legyen szükséged, itt nagy valószínűséggel meg fogod találni. A kínálatukat a vevőik igényei alapján hozták létre. Ebből is nagyon jól látható, hogy mennyire ügyfélorientáltak és mennyire fontosak számukra a vásárlóik véleménye és elégedettsége.

Amikor rájuk találtam, akkor nagyon meglepett, hogy a weboldaluk mennyire informatív és részletes. Szinte minden olyan kérdésemre megkaptam a választ, ami először felmerült bennem. Azonban, ha mégis lenne még kérdésed, akkor nyugodtan kérdezhetsz is tőlük. Nagyon segítőkészek, ezért ha bármikor bármilyen kérdésed felmerülne a termékekkel vagy az otthon elkészíthető dolgokkal kapcsolatban, akkor nagy szívesen válaszolnak neked.

Amennyiben még a megfelelő ajándékot keresed a szeretted számára, akkor az ajándékutalvány egy nagyszerű lehetőség erre az esetre.

Ennek köszönhetően a megajándékozottad tudja kiválasztani a számára szükséges termékeket. Sőt, ha van hozzá kedve, akkor még az otthoni szappan készítésbe is belekezdhet.

Nekem is a Pipere Porta hozta meg a kedvemet a szappan és a fürdőbomba készítéshez. Az ő videóik alapján tanultam meg ezeknek az elkészítésüket. Szerencsére már az első próbálkozás is sikeres lett, ezért ezen felbuzdulva már a sokadig szappanomat készítem el otthon. Illetve ajándéknak is nagyon jók tudnak lenni az ilyen otthon, saját kézzel készített termékek. Én nagyon szeretem ezeket az ajándékokat, ezért nagyon örülök, ha én is kapok ilyet.

Amennyiben szívesen megismernéd a Pipere Porta kínálatát és belevágnál a saját kis otthoni szappan készítésbe, akkor látogass el az oldalukra és sajátítsd el a szappan készítés minden részletét.