Adok mások véleményére, legyen szó hotelről vagy webáruházról

Sokszor megkapom a családomtól, hogy túl alapos vagyok, illetve sokáig tart, mire egy-egy döntést meghozok. Utóbbinak nem az az oka, hogy bizonytalan vagyok, hanem az, hogy szeretek mindennek utánajárni, kikérem mások véleményét, és mindent számításba véve, döntök. Így van ez az élet néhány területén, főleg, ha valamilyen szolgáltatásról kell dönteni, amelyért fizetek. Így volt ez a legutóbbi kiruccanásunk esetén is. Nem véletlenül bízták rám, hogy én intézzem a szállásfoglalást. Legtöbbször pedig megéri a befektett idő és energia, mert eddig nem csalódtam egyik hotelben sem, ahol megfordultam. Azóta pedig rendszeresen velem intéztetik a szálláskeresést.


Hasonlóan járok el más szolgáltatások esetén is, mint pl. amikor online vásárolok. Mindegy, hogy mit veszek, mindig megkérdezek róla másokat, alaposan átnézem a weboldalt, és utána szoktam csak rendelni. Ugyanígy jártam el anno a Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire webáruház esetében is. Rákérdeztem néhány ismerősnél, hogy ismerik-e, használták-e már korábban. Aki igennel válaszolt, azt pedig jobban kifaggattam. Szerencsére szine csak jókat hallottam és az én első benyomásaim is ezek voltak, a weboldal alapján. Nagyon sokféle motorgumival találkoztam, különböző kategóriákba beosztva.

Találhatunk abroncsokat típusok, márkák, motorok szerint is. Kereshetünk szűrők segítségével is. Találkozhatunk a páros akció ajánlataival is. A hírek között pedig egy-egy motorgumi részletesebb leírását, jellemzőit is meismerhetjük. Szerencsére még azelőtt megismerhetjük a fizetési és szállítási feltételeket, minthogy elkezdenénk a rendelést. Innen megtudhatjuk, hogy milyen átvételi és fizetési módok vannak. Mi a teendő méretprobléma esetén, van-e garancia és ha igen, akkor mikor lehet érvényesíteni és mikor nem.

Ez nekem igazán szimpatikus volt, hiszen nem maradtak bennem kérdések a rendelést illetően. A motorgumit is könnyen kiválasztottam, hiszen a kategóriák alapján könnyedén tudunk válogatni. A nézelődés közepette pedig azt is észrevettem, hogy lehet a Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire műhelyébe időpontot foglalni, és ott fel is szerelik nekünk a gumikat. Időpontot pedig kérhetünk személyesen, telefonon és akár online is. Az elvégzett munkára pedig vállalnak garanciát is, 6 hónapot. Adnak garanciát a náluk vásárolt gumikra is, ebben az esetben 12 hónapot.

Azóta persze már párszor volt szerencsém a https://www.motortire.hu/ oldaláról vásárolni, és én is hasonlóan szívesen ajánlottam azóta másoknak is.