Energetikai tanúsítvány árak után kutattam a hotelszobámban

A párommal jó előre lefoglaltunk magunknak egy romantikus hosszú hétvégét a tenger mellett a kedvenc hotelünkben. Csakhogy mire elérkeztünk odáig, hogy elutazzunk, fenekestül felfordult körülöttünk minden. Az utazást azonban már nem akartuk lemondani, így igyekeztünk annyi mindent belezsúfolni a napjainkba, amennyit csak lehet. Merthogy az történt, hogy úgy döntöttünk, nyugisabb környékre költözünk, ezért elkezdtük árulni a lakásunkat. Igen ám, csak mint kiderült, törvényi kötelezettségünk, hogy a lakás rendelkezzen energetikai tanúsítvánnyal is az eladáshoz! Így alakult, hogy a nyaralás alatt azért csak felkalózkodtam magam a szállodai wifire, hogy árajánlat után nézzünk.

Szerencsére nagyon gyorsan ráakadtunk az e-tanusitas.eu/energetikai-tanusitvany-arak/ oldalra, és ez életmentőnek bizonyult a számunkra. Úgy tűnt ugyanis, hogy ez a csapat minden kérdésünkre meg tudja adni a választ! Az árakat ráadásul szép, átlátható, táblázatos formában össze is foglalták az e-tanusitas.eu/energetikai-tanusitvany-arak/ oldal alján. Ráadásul az árak jól kereshetőek, tulajdonképpen lokáció, ingatlan típus (pl. lakás, családi ház, stb.) és méret szerint vannak csoportosítva. Így mi is nagyon hamar kaptunk egy hozzávetőleges képet arról, hogy mekkora összeggel is kell számolnunk az energetikai tanúsítás során.

Ráadásul a csapat abszolút ügyfél központúnak tűnik. Telefonon 08:00 és 20:00 óra között állnak rendelkezésre, és ha az ügyfél kéri, ingyenesen visszahívják az egyeztetés céljából! Ezen felül az ügyintézés is rendkívül gyorsnak és gördülékenynek tűnik. Rövid telefonos egyeztetést követően kiérkezik egy kolléga a helyszínre. Az ott felvett felmérési adatok azonnal, elektronikus úton landolnak is a központban, ahol megkezdik az adatok feldolgozását, és 24 órán belül elkészítik a tanúsítványt. Mi már biztosan hálásak leszünk az e-tanusitas.eu/energetikai-tanusitvany-arak/ oldalnak az infókért!