A hotelünk étterméhez új gépeket tudtunk szerezni

Különleges kapcsolatom van a hotelekkel. Akárhányszor ezekre az ideiglenes lakóhelyekre gondolok, mindig az utazás jut eszembe. Az utazás mellett pedig rögtön a szabadság érzése. Emlékszem, akárhányszor hotelben szálltam meg, mindig kicsit el tudtam szakadni az összes korábbi kötöttségemtől. Senkinek nem kellett itt megfelelnem, nem voltak ott a szüleim, testvéreim, békésen egyedül lehettem és még azon sem kellett aggódnom, hogy a hét végére majd össze kell söpörnöm. Csodálatos éjszakákat töltöttem el ezeken a helyeken. Bulizásból hazaérkezve csak bekapcsoltam a hatalmas tévét és a megszokással ellentétben, csak nézegettem a bugyuta sorozatokat.

Mikor végeztem az iskolával, nagyon sokat gondolkoztam azon, hogy mi lenne a számomra ideális szakma. Akárhányszor elmerengtem ezen a kérdésen, a gondolataim mindig visszatértek a hotelekhez és az egy aspektushoz, amit nem szerettem bennük. Mégpedig az ételeket. Ha oda volt írva, hogy reggelit is szolgálnak fel, az általában nem jelentett semmi jót. Szerettem volna ezért egy olyan hotelt létesíteni, ahol minőségi ételt adunk a vendégeink számára, elérhető áron. Ehhez azonban rengeteg gépre volt szükségem, és nem tudtam, hogy honnan lehet ilyeneket beszerezni kedvező áron.

Szerencsére az édesapám a segítségemre sietett, akinek pár ismerőse már foglalkozott hasonló dolgokkal. Mondta, hogy nézzek meg egy oldalt, amit Rdealernek hívnak. Fel is mentem az internetre és az rdealer kulcsszót beírva megláttam a következő feliratot: Dealer – Gastro & Ice Dealer. Rákattintottam és többé már nem volt visszaút. Nemsokára rádöbbentem, hogy ezen a helyen megtaláltam mindent, amire csak szükségem lehetett.

Az itt található termékek közül több használt állapotú. Ez azonban nem azt jelenti, hogy igénytelen állapotban vannak. Rengeteg kezdő vállalkozónak nincsen arra pénze, hogy mindenből a csillogó, új verziót szerezze be. Szerintem az Rdealer azzal, hogy lehetőséget ad számunkra, igényes állapotban lévő, használt termékek megvásárlására, rengeteg segítséget nyújt egy olyan vállalkozás beindításához, mint az enyém.

Mint ahogy a korábban említett „Dealer – Gastro & Ice Dealer” felirat is mutatja, főleg fagylaltos és éttermes gépekben utaznak. Ezt a két szcénát azonban teljesen lefedik. Vásárolhatunk itt húsipari gépeket, mosogatással kapcsolatos dolgokat és még rengeteg mást. Ha kíváncsiak vagyunk arra, hogy összességében mit lehet innen rendelni, akkor elég végignéznünk a kategóriákon. Ennek eléréséhez nem kell semmit tennünk, csupán rátekintenünk az oldal második sorára. Mobilon ez egy kicsit nehézkesebb, de nem kell megijednünk. Csak rákattintunk a három kis vonalra a jobb felső sarokban és azonnal megjelennek a kategóriák.

A kezdőlapon megnézhetjük az aktuális kiemelt ajánlatokat. Érdemes odafigyelni arra is, hogy éppen mi az akciós. Ezt könnyedén észrevehetjük, mivel minden akciós termék pirossal van kiemelve. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy mennyi pénzt lehet megtakarítani egy ilyen akció keretében. A bolti vásárlásaink során egy akciós ár maximum 500 forint megtakarítást szokott jelenteni, itt azonban több százezer forintról van szó.

A rendelés menete nagyon személyes, úgyhogy semmi félreértés nem történhet. Nincs itt szó a hagyományos webshopos körökről. Kétféleképpen tudjuk leadni a rendelésünket. Az egyik módja, hogy felhívjuk őket és megbeszélünk mindent a rendeléssel kapcsolatban. Emellett pedig még személyes átvételre is van lehetőségünk a tapolcai bemutatótermükben. Én az első megoldást részesítem előnyben, mivel nem a Balaton környékén élek. Zárásként pedig csak annyit mondanék, hogy nem bántam meg, hogy rákattintottam a „Dealer – Gastro & Ice Dealer” feliratra.