Csapatépítő mindenkinek, a hotel személyzetének is jár

Hogyan lehet hatékonyan végezni a munkát egy hotelben? Itt mindenkinek megvan a maga feladata, mégis mind egy csapatként dolgozunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb élményt tudjuk nyújtani azoknak, akik a mi hotelünkben szállnak meg, itt keresik a pihenést.

Ahhoz, hogy hatékonyan tudjunk dolgozni, nem elég csak tréningekre és továbbképzésekre járni. Fontosnak tartjuk azt is, hogy megismerjük azokat az embereket, akikkel dolgozunk, hogy ne csak annyit tudjunk róluk, hogy mondjuk hova teszik a takarítószert és mikor jönnek dolgozni.

A csapatépítők lényege, hogy a munkatársak jobban megismerjék egymást és játékos feladatok, vagy közösen szerzett élményeken keresztül esetleg jobban meg is ismerjék egymást. A csapatépítők lényege lehet az is, hogy az alkalmazottak megtanuljanak jobban együtt, csapatban dolgozni, segíteni egymásnak.

Mi rendszeresen szervezünk ilyen csapatépítőket, ahol mindenki rész szokott venni, általában nagyon jól szoktak sikerülni.

Idén nyáron is lesz egy, aminek a helyszíne a Balaton lesz. A balatonpro.hu/csapatepites/ oldalon találtam a lehetőséget. Itt több programot is kínálnak azoknak, akik csapatépítőre érkeznek, ezeket a programokat pedig kombinálni is lehet.

A csapatépítő szervezésével azért ezt a céget bíztuk meg, mert nagyon sok jó véleményt olvastunk róluk, az áraik is kedvezőek és úgy ítéltük meg, hogy a programjaik nem csak a szórakozást garantálják, de a dolgozók közti együttműködést is javíthatják.

A programokat úgy raktuk össze, hogy először közösen vitorlásozunk. A vitorlás vezetésében mi is aktívan részt fogunk venni, így már itt is szükség lesz a csapatmunkára. ezek után pedig mindenki kipróbálhatja a SUP deszkákat, és ezekkel csapatversenyek lesznek. Minden terület dolgozói csapatokat fognak alkotni és különböző ügyességi feladatokat kell majd elvégezniük. Szerintem ezzel is hatékonyan fejleszteni tudjuk majd a csapatmunkát.

A dolgozók előtt még titok a pontos program, de mindenki nagyon lelkesen fogadta, hogy a Balatonon lesz a csapatépítő. Mi már nagyon várjuk, biztosak vagyunk benne, hogy nagyon jó lesz.