A szállásunkon selfiegéppel örökítettünk meg vicces pillanatokat

A vidéki nyaralás alkalmával egy nagyon szép szállodában laktunk. Nem volt túl puccos, de azért kellemes, elegáns hely volt.

A szálloda különlegessége volt, hogy minden héten béreltek egy selfiegépet, amit a hely különböző pontjain állítottak fel. A berendezést a Selfiegép.hu weboldalról rendelték, és elmondásuk alapján nagyon elégedettek velük. A fotóautómata nyerte el a tetszésüket, ezért általában azt igényelnek, de néha a többi lehetőséggel is élnek. A fotóautómata minden szempontból ideális a szálloda és a vendégek számára. Mindössze 3×3 méteres helyre van szükség a felállításához, emellett az elkészült fotókat rögtön ki lehet nyomtatni. Ráadásul nincsen limit a képek készítésére és nyomtatására, és akár GIF-et is lehet készíteni.

Az egyik este az ottlétünk alatt régimódi álarcosbált tartottak, amire nagyon lelkesen készültünk is. Erre az alkalomra is béreltek egy fotóautómatát, igazán pompás háttérrel, és plusz kellékekkel és jelmez kiegészítőkkel is készültek. Nagyon muris volt, amikor az elegánsan felöltözött vendégek egy-egy vicces sapkát vagy álarcot felvéve pózoltak a selfiegép előtt. Az este végén az elkészült fotókból készítettek egy másodpéldányt a szervezők, és egy szép drapériára feltűzték őket. Igazán szép este volt.

Egy másik alkalommal fürdőruhás bulit rendeztek, akkor is volt egy fotóautómata, alkalomnak megfelelő háttérrel, és ezúttal színes koktélokkal, amit a szálloda mixere készített. Itt is rengeteg képet készítettünk, és az előző fotókkal együtt szinte összegyűlt egy albumra való. A barátaim már írogattak, hogy hol és hogyan készülnek ezek a képek, és én nem győztem válaszolni, hogy a Selfiegép.hu berendezéseit használja a szálloda.

Két hetet töltöttünk a szállodában, és minden héten legalább két-három alkalommal különböző tematikákkal voltak ilyen selfiegépes fotózások a fotóautómatákkal. Ennek köszönhetően még emlékezetesebb lett a nyaralásunk.