Még a hotel is a Möbelixből szerzi be a bútorait

Sosem gondoltam volna, hogy egy bútoráruházhoz ennyire fogok ragaszkodni, mint a Möbelixhez. Egyszerűen nagyon szeretem a termékeiket, mert nem csak, hogy megfizethető az áruk, de a minőségre sem lehet semmi panasz! Nem igazán vetekszik más hasonló bútoráruház lánccal a szememben… Éppen ezért nagyon meglepett, amikor azt tapasztaltam, hogy a hotel, ahol a férjemmel eltöltöttünk egy hosszú hétvégét, hasonlóan gondolkodik a bútoráruház láncról, mint én.

Nem várt meglepetés egy rég várt kikapcsolódás során

A hétvégi pihenést már nagyon régóta tervezgettük a férjemmel, ezért mindketten nagy örömmel nyugtáztuk, amikor már csak egyet kellett aludni a jól megérdemelt pihenésig. Gyönyörű helyen volt a hotel, ahol szállást foglaltunk magunknak, és úgy tűnt, a wellness része is isteni lesz! Minden adott volt ahhoz, hogy nagyon jól érezzük magunkat együtt ezen a csodás vidéken ebben az idilli környezetben. Amikor azonban beléptünk a hotel ajtaján, engem valamiért az ismerősség érzésének az illata csapott meg. Sokáig gondolkodtam rajta, hogy mi lehet az, amit én itt ilyen jól ismerek, amikor rájöttem: az akciólesőből ismert Möbelix bútorok azok!

A férjemet szerintem lassan a sírba kergetem a Möbelix mániámmal, de tényleg nagyon szeretem a bútoraikat. És bár a Möbelix egyik nagy előnye, hogy valóban nagyon jó áron hozzáférhetőek a termékei, azért nem árt mindig résen lenni. Egy barátnőm mutatta az akcióleső oldalát, ahol online is nyomon követhetem a legnagyobb áruházláncok kínálatát és a legfrissebb akciókat. Amikor megláttam, hogy a honlapon a Möbelix akcióit is meg lehet nézni, azonnal hevesebben kezdett el dobogni a szívem. Istenem, én nagyon szeretem ezt az áruházláncot és a bútorait! Annyira tetszik, hogy nem akarnak másnak mutatkozni, mint amik. Letisztult, praktikus, de modern és esztétikus stílust képviselnek.

Möbelix
A nyomtatott akciós újságok kora lejárt, aki teheti, nézzen fel az akcióleső honlapjára, és kövesse nyomon a legújabb Möbelix akciókat csupán néhány kattintással!

Az akcióleső segít eligazodni az aktuális Möbelix leértékelések között

Így hát tulajdonképpen nem lepett meg az sem, hogy a hotelben is ráismertem a Möbelix termékeire. Az akciólesőről ugyanis kellőképpen tájékozódtam a Möbelix néhány titkával kapcsolatban. Így például megtudtam, hogy a bútoráruházlánc közvetlenül a gyártóktól szerzi be a termékeit, így megtehetik, hogy mindig alacsonyan tudják tartani az áraikat. Ráadásul így a szállítási időn is tudnak spórolni, hiszen így jóval hamarabb foghatóvá válnak a termékek a Möbelix raktáraiban. Az akciólesőn ráadásul láttam egy tuti tippet a lakberendezésre vonatkozóan, amit mindenképpen ki szeretnék próbálni nálunk is otthon! Mondanom sem kell, a férjem persze a falnak megy az ötlettől…

Pedig hát miért is ne próbálhatnánk ki? Azt olvastam ugyanis, hogy a Möbelixnek van 3D konyhatervező applikációja, amit teljesen ingyen elérhetővé tettek a vásárlók számára! Én ezt annyira ki szeretném próbálni a saját otthonunkban, el sem tudom, mennyire jól esne ezzel foglalkozni! A konyhánk egyébként sincs a legjobb állapotban, ráférne a felújítás. Az akcióleső online Möbelix prospektusának segítségével pedig lehetőségünk lenne megragadni a legjobb pillanatot arra, hogy az áhított bútordarabjainkat a lehető legkedvezőbb áron beszerezhessük a megálmodott konyhánkba! Én azt mondom, a nyomtatott akciós újságok kora lejárt! Aki teheti, nézzen fel az akcióleső honlapjára, és kövesse nyomon a legújabb Möbelix akciókat csupán néhány kattintással!