Nyaraláson változtattam meg a vállalkozásom székhelyét

Igazi munkamániásként minden nyaralást végigdolgozok

A feleségemtől gyakran megkapom, hogy még a jól megérdemelt pihenést sem tudom igazán kihasználni, és nem lehet engem leszedni a munkáról. Sokszor elgondolkodom a szavain, de azt kell hogy mondjam, valószínűleg igaza van, és tényleg munkamániás vagyok. Nem emlékszem, hogy lett volna olyan alkalom, mióta ismerjük egymást, hogy a szabadságom alatt ne dolgoztam volna. Nem tudom megengedni magamnak, hogy kikapcsoljam a telefont, vagy ne legyek elérhető. Ha pedig látom, hogy jelez a telefonom, azonnali késztetést érzek rá, hogy ránézzek az e-mailjeimre, és szépen sorjában elkezdjek rá válaszolni. Ez persze a magánéletben nem túl kifizetődő hozzáállás. A másik oldalról viszont, talán ennek a magatartásnak köszönhetem, hogy mindegyik vállalkozásomat sikerrel vezetem még ma is.

Székhelyszolgáltatás vállalkozásának a TopCégalapításon keresztül

Épp a múltkor, amikor a legutóbbi nyaralásunkat töltöttük, szembejött velem egy ismerős ajánlása. Azt mondta, feltétlenül látogassak el a topcegalapitas.eu/szekhelyszolgaltatas oldalra, mert érdekelni fog, amit ott látok. És valóban, ahogy rákattintottam az oldalra és szembe jöttek velem az első információk, rögtön éreztem, hogy kiélesedik a figyelmem. Ez az oldal ugyanis székhelyszolgáltatással foglalkozik, és azt ígéri az ügyfeleinek, hogy a segítségükkel jelentős összegeket takaríthat meg a vállalkozásának. Így hát közelebbről is megnéztem magamnak ezt az oldalt. Kíváncsi voltam, nekem miben tudhat segíteni a TopCégalapítás csapata? Legelőször is, a topcegalapitas.eu/szekhelyszolgaltatas oldalon azt ajánlják, érdemes átgondolni, hol nyitjuk meg a vállalkozásunkat, és ha úgy adódik, őt tudnak segíteni másik székhelyet választani.

Rögtön az elején azzal kezdik, hogy Újlengyelben például nincs iparűzési adó, ezért megéri ide bejelentkeznie a cégeknek. Hiszen ha csak ezt vesszük, már önmagában az IPA elkerülésével jelentős összegeket lehet megspórolni. Gondoljunk csak bele, mit tesz egy kezdő vállalkozó? Sokan a saját otthonukba jelentkeznek be, pedig ezzel, ahogyan a topcegalapitas.eu/szekhelyszolgaltatas oldalon is olvasható, újabb pénzügyi terheket vesznek a nyakukba. Hiszen ebben az esetben még építményadót is kell fizetniük! Arról nem is beszélve, hogy a privát szféra ilyenkor mennyire nagyon tud keveredni az üzleti élettel… (Mondjuk erről tudnék mesélni, ugyebár.) De ha ez a néhány pénzügyi tipp nem lenne elég, a TopCégalapítás megoldást is kínál a problémára. Székhelyszolgáltatásukkal ugyanis nem csak székhelyet módosítani segítenek, de akár az is megoldható, hogy az ember iroda fenntartása nélkül juthasson székhelyhez!

A topcegalapitas.eu/szekhelyszolgaltatas oldalon ugyanis azt ígérik, hogy szolgáltatás teljeskörű: átveszik a küldeményeinket, nem kell irodát fenntartanunk és fizetnünk a bérleti díjat, reagálnak a hatósági kényszerintézkedésekre, és a rendelkezésünkre bocsátanak egy címet, amelyet használhatunk a vállalkozásunkhoz. Még a cégtáblát is kihelyezik a részünkre! Kecsegtető az ajánlat, én mindenképpen elgondolkodtam rajta, hogy igénybe vegyem a szolgáltatásukat. Ti folyamodtatok már ilyesmihez?