Hála a lordshop-nak a kicsimnek még szállodában is van elég pelenkája

Az anyukák és a kismamák biztos megértik a saját elkötelezettségemet az iránt, hogy bemutassam nekik a nagyon jó, olcsó és elérhető pelenka, kisgyermek ápolás és egyéb higiéniai diszkontot a https://www.lord.shop.hu/bugyipelenka-t. Biztos vagyok benne, hogy a többszörös anyukáknak is megvan a maguk kis boltja, ahonnan minden jót és hasznosat be tudnak vásárolni csemetéiknek. De ez a bolt ennél több. Nem csak a család legkisebb tagjának lehet itt mindenfélét is venni, de a nagyobbaknak is. Ugyan nem ugyanakkora választékból válogathatnak, de a legtöbb bolt még erre sem méltatja a szülőket. Pedig szerintem ez egy rendkívül jó üzleti fogás. Hiszen a szülőnek kényelmes, a cégnek pedig hasznot hajt.

Ahogy már említettem az oldal fő profilja a pelenka és popsitörlő árusítás. Azért is gondoltam ezt ide betenni, mivel nekik köszönhetően mindig van mindkettőből elég ellátmány, ha utazni készülünk. Ez ugyan most nem esedékes, de előtte pár nappal mindig szoktam rendelni egy plusz adagot mindenből, hogy biztos nem legyen semmi probléma. A szállítást nagyon kedvelem náluk, hiszen 8 ezer forint fölött ingyen szállítanak hozzánk (mivel Pest közeliek vagyunk) havonta egyszer. Ezért igyekszem így kiszámolni a havi muníciót. De azoknak sem kell kétségbe esniük, akik nem Pest környékén élnek, hiszen az ország bármely pontjára kiszállítanak, csak nem konkrétan a saját futárszolgálatuk, hanem a GLS.

Így egy csöppet drágább is a rendelés, illetve nincs ingyen kiszállítás, amit nagyon sajnálok. De szerintem még ezek mellett is az árak magukért beszélnek és bőven megéri rendelni tőlük.

A https://www.lord.shop.hu/bugyipelenka egy nagyszerű hely, és aki esetleg új és bizonytalan, az kipróbálhatja a próba csomagokon keresztül. Ezeket a csomagokat pont úgy tervezték, hogy a legnagyobb részük 5 ezer forint fölött legyen, hiszen az alatt nem szállítanak ki, viszont nem csak pelenkát tartalmaznak, hanem popsitörlőket is például. Így egyszerre több terméket tud kipróbálni a vásárló.

Ha pedig nagyon keresed az értékeléseket, van külön facebook csoport a tőlük vásároló kismamáknak, oda bekukkanthatsz, felteheted a kérdéseidet és a többi. Én magam is tag vagyok, és nagyon jó és érdekes beszélgetések szoktak lezajlani a kibertérben náluk. Ha esetleg megnyert magának a web shop, legyél tag, és levásárolhatod az általad gyűjtött pontokat. További információért nyugodtan nézz rá az oldalra, nem harap. Ha pedig sürgős kérdésed lenne, a bal sarokban a chat-es ügyfélszolgálat rendelkezésedre áll. Csak bátran 😉