Zöld fűszernövények a hotel kertjében

Nemrég voltunk a barátnőmmel egy hotelban néhány napot pihenni. Pont mindkettőnknek úgy alakult, hogy egy komoly szakításon voltunk túl, és kellett a környezetváltozás, ezért jó ötletnek gondoltuk, ha elmegyünk együtt nyaralni, és olyan dolgokat csinálunk, amiket szeretünk. Ezért egy olyan hotelt választottunk, ami jó messze van mindentől, és lehetőleg térerő sincsen, nem, hogy internet. Tény, hogy először nagyon furcsa volt, de gyorsan hozzászoktunk szerencsére. Volt ott egy fűszernövény kert, ami mindkettőnknek nagyon tetszett. Innen szerezték be a fűszereket az ebédhez, de például a teafüvet is a reggeli teához. Elkezdtünk beszélgetni arról a barátnőmmel, hogy milyen jó lenne egy saját kis kert tele fűszernövényekkel. Ő mondta, hogy benne ez már korábban is felmerült, hiszen az ikerházhoz, amiben lakik, tartozik egy picike kert is, ahol nem sok minden fér el, de például egy fűszernövény kert igen. Ehhez a feladathoz a gazdabolt.hu oldalát fogja segítségül hívni.

Ezen a weboldalon zöld fűszernövények magjainak egész tárházát lehet megtalálni, mindenki a saját kedve és igénye szerint válogathat. Mivel volt egy pont a hotel kertjében, ahol volt térerő, elcsábultunk, és a telefonunk segítségével ellátogattunk a gazdabolt.hu oldalára, hogy megnézzük a kínálatot. Nem kellett sokáig nézelődnünk, elég gyorsan találtunk jó pár féle fűszernövényt, amit szívesen látnánk a kertünkben. Egyáltalán nem volt sok az áruk sem, így többfélét is tudtunk választani. Volt néhány dolog, ami nem volt tiszta, és hiába keresgéltem a weboldalon, a választ nem találtam meg. Mondtam is a barátnőmnek, hogy szerintem fel kellene hívnom az ügyfélszolgálatot, mert a kérdéseimre szeretném tudni a választ, mielőtt rendelek. Erre ki is nevetett, hogy ma már vannak erre sokkal modernebb megoldások, mint a telefonálgatás. Nincs ez másképpen a gazdabolt.hu esetében sem. Ugyanis itt egy élő chat segíti a vásárlókat kiigazodni a kínálat útvesztőjében. Ha a chaten keresztül írunk nekik, sokkal nagyobb az esélye a gyors válasznak, mint a többi esetben. Így megfogadtam a barátnőm tanácsát, és az élő chatet vettem igénybe. Igaza volt, sokkal egyszerűbb volt az egész procedúra így.

Mivel nem voltak további kérdéseim, mindenre megkaptam a választ, már csak a megrendelés és a fizetés volt hátra. A megrendelés és a kiszállítás esetében nem árul zsákbamacskát a weboldal, ugyanis mindegyik terméknél oda van írva, hogy mennyi lesz a várható szállítási idő futárszolgálattal, illetve személyes átvétellel. Ugyanis ez utóbbira is van lehetősége annak, aki esetleg a gazdabolt.hu egyik telephelyének közelében lakik. Két telephelyük van, de jól utána kell nézni, mert csak az egyikre látogathat el bárki, a másikra a belépés engedélyhez kötött. Én sajnos messze lakom ezektől a telephelyektől, de nem bánom, a kényelemért cserébe hajlandó vagyok egy kicsit többet fizetni a futárszolgálatnak, hogy szállítsa ki a csomagom.

A zöld fűszernövényeket és minden mást tekintve is nagyon elégedettek voltunk a barátnőmmel a gazdabolt.hu kapcsán, ugyanis együtt rendeltünk, hiszen így olcsóbban jött ki a kiszállítás költsége is. Nem gondoltuk volna, hogy egy hotel fog minket arra a komoly elhatározásra juttatni, hogy kell nekünk egy fűszernövény kert, benne zöld fűszernövényekkel. Biztosak vagyunk benne, hogy legközelebb is erről a weboldalról fogunk rendelni, mert gyorsak és a termékeik minősége is nagyon jó. Hiszen a zöld fűszernövények mindegyike nagyon szépen kihajtott, és azóta is pompázik.