Gondolatok egy szállóban karácsony előtt

A legrosszabb abban, amikor az ember elköltözik az otthonától távol, a családjának a hiánya. Az ünnepek közeledtével egyre hívogatóbb a családi fészek. Nekem ez tavaly pont úgy alakult, hogy több idős rokon meghívása miatt egy ideiglenes szállásra kényszerültem. Aki már volt karácsonykor szállodában tudhatja, hogy nem a legkellemesebb helyszín. Persze ez nem a szálló hibája, ők mindent megtesznek az ünnepi hangulat kialakításában. Itt csak a családi környezet hiányával van a probléma. Szabadidőmben már a jövő évi ajándékokat terveztem, amit terveim szerint már őszre beszereznék, csak hogy biztosra menjek.

Egy ilyen üresebb percben ugrott be, hogy a testvérem családja számára a várandósság időszaka pont karácsony környékére fog esni. Mi is lehetne a legjobb ilyenkor, mint egy karácsonyi kismama fotózás? A frissen alakult családoknak pontosan az a nyugalmas biztos közeg kell egy fotózáshoz, amit Szoboszlai Kriszti fotós kínál. Legalább is a weboldalán megosztott képek alapján a szolgáltatás paletta minden eleme erről árulkodik. A https://szoboszlaikriszti.hu/ oldalon található szolgáltatások között bátran válogathat mindenki, aki fotózáson gondolkodik. Ha csak szeretnéd felfrissíteni az üzleti élethez használt képeidet, vagy valakit meglepnél képekkel, ezt az oldalt megéri meglátogatni. Ugyanakkor nem csak egyéni képsorozatokra lehet itt gondolni, bőven akadnak a családot előtérbe helyező képsorozatok is. A képek tematikája is sok opciót magába foglal. A friss jegyesek, kis- vagy nagycsaládosok és a várandós anyukák is kiváló képekkel gazdagodhatnak innen. Amikor pedig azt mondom, hogy kiváló képek, akkor nem hazudok. Szoboszlai Kriszti weboldalán a közszemlére tett képek, melyek korábbi munkáit promotálják, minden kétséget kizárnak a képek minőségét tekintve. A kivételes ügyességgel megálmodott kompozíciók, a természetes vagy mesterséges fények beállítása, a modellt állók testhelyzete és a látványosan igényes utómunka együttese olyan fotók készülését szavatolja, amiket bárki szívesen állítana ki otthon.

Ebbe a képbe illik bele a karácsonyi kismama fotózás is. A https://szoboszlaikriszti.hu/ weboldal kínálatában szereplő kismama fotózás egy különleges menüpont. Egyből meghittség és nyugalom árad az egyébként is igényes oldal ezen részéről. Megismerhetjük a művész hölgy gondolatait és nézőpontját a kismama fotózásról és ami megnyugtató: sugárzik belőle az a hangulat, ami valóban optimális egy kismama számára. Erről tanúskodnak a vélemények is. Az oldal egy részén több korábbi ügyfél kifejezetten pozitív véleménynyilvánítását is megtaláljuk. Ezt követően saját igényeink szerint alakíthatjuk a fotózás menetét. Lehet egyedül és családdal is fotózkodni, de a kedvencem: a kutyusos kismama fotózás. Akinél a család elmaradhatatlan tagjának számít a kiskedvenc, szintén különleges bánásmódban részesülhet, a kutyus is a képekre kerülhet. Ugyanakkor a kiválasztás során nagy segítség az is, hogy az ilyesfajta fotózáshoz leginkább megfelelő időszakokat is megtaláljuk. Az egyeztetés pedig pofonegyszerű, vagy egy online űrlap kitöltésével kerülünk közelebb a kívánt fotózáshoz, vagy akár a telefonos egyeztetést is igénybe lehet venni. Így vagy úgy, egy karácsonyi kismama fotózást itt érdemes elkezdeni!